justin drew bieber -  the one and only!

Alla inlägg den 28 oktober 2010

Av bieberfever♥ - 28 oktober 2010 18:50

Justin Biebers utsålda konsert på Staples Center i LA 25 oktober hade med sig en överrasknings gäst, Willow Smith.


För några av er som inte vet Willow Smith, hon är en skådespelerska och sångerska som är dotter till Will Smith och lilla syster till Jaden Smith. Hon gjorde sin skådespelardebut 2007 i filmen I Am Legend, och var mest framgångsrika i filmen Kit Kittredge: An American Girl, där hon vann Young Artist Award för bästa prestanda i en spelfilm.


På Justin Bieber konsert sjunger Willow Smith sin första singel "Whip My Hair". Förutom sång, slog sig JB och Willow upp i en dans freestyle.

Kolla in videon nedan.


Av bieberfever♥ - 28 oktober 2010 18:44

  

Justin Bieber och Hollywood skådespelaren Tom Cruise talade om Indonesien på sina Twitter sidor. Som ni kanske läst på nyheterna, för närvarande Indonesien står inför tre naturkatastrofer samtidigt, tsunamin, jordbävningen och vulkanen.


Eftersom katastrofer drabbade Indonesien, finns det ett antal ämnen i Indonesien som är topp trend på Twitter just nu. Det finns # prayforindonesia, # Bless Indonesien och # Mentawai.


"Precis fått reda på om jordbävningen i Indonesien. alla snälla be för människorna där. # Prayforindonesia. " twittrade Justin.


Samtidigt sa Tom Cruise, som fortfarande i skapandet av filmen "Mission Impossible" på sitt Twitter-konto:


"Våra tankar går till människorna i Merapi & Jakarta, Indonesien, om du vet i en organisation bäst stöd för att hjälpa Indonesien sårade och flyktingar, vänligen meddela oss så att vi kan passera längs."


Tsunamin och 7,7 Jordskalvet dödade hundratals människor medan ett tiotal personer dödade av vulkaner. År 2004 dödade indonesiska tsunamin över 230.000 personer.

Av bieberfever♥ - 28 oktober 2010 18:32

  

Justin Bieber på Lakers match omgiven av cheerleaders. ;)

Justin Bieber satt i publiken för att titta på Los Angeles Lakers basket.


  

Justin och hans nya bästis Jayden Smith som satt nervösa när de kolla på matchen.


  

Under spelet spenderade Justin Bieber tid att prata med fotbollslegenden och LA Galaxy spelare David Beckham som har blivit ett vanligt courtside på Lakers hemmamatcher. Beckham såg glad och avslappnad när han pratade med Bieber.

Samma kväll hade David Beckham och hans fru Victoria tagit hans tre söner, Brooklyn, 11, Romeo, 8, och Cruz, 5, för att se Justins konsert.

Av bieberfever♥ - 28 oktober 2010 18:25

Justin Biebers persikolena hud och fluffiga frilla har fått tjejer världen över att tråna. Men nu hånas popstjärnan för att vara lite väl tillfixad på nya omslagsfotot av den brasilianska tidningen Star Todateen.


Den 16-åriga popstjärnan har till synes fått en hel del hjälp på traven med att förstärka sina drag och sminköserna har framför allt satsat på Justins ögon.


Redigerarna på tidningen hävdar dock bestämt att ingen retuschering har förekommit och att bilderna visar sångaren precis som han är:


— Vi har inte kunnat undgå era kommentarer och Twitter-inlägg om bilderna på Justin på omslaget. Vi skulle vilja berätta att det inte har gjorts några ändringar i området runt sångarens ögon. Vi hade tekniska problem som gör vissa fält av bilden mörkare, hälsar en talesperson från Star Todateen via Huffington Post.


— Vi vill också säga att vi tycker att Justin är väldigt naturligt vacker. Vi skulle aldrig anse det nödvändigt att förändra bilder på honom. Naturlig skönhet säger allt, eller hur?

Presentation

Följ bloggen med blogvin?

bloglovin

Bloggsvar.se

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Omröstning

Hur länge har du varit fan av Justin?
 Inte alls länge, någon vecka!
 Någon månad kanske.
 Snart ett år!
 Från första början (youtube).

Tidigare år

Kategorier

Letar du efter något inlägg?

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards