justin drew bieber -  the one and only!

Alla inlägg den 2 juni 2010

Av bieberfever♥ - 2 juni 2010 12:00

  


Sean Kingston och Justin Bieber drömt sina Top 10 smash Eenie Meenie under en Sleepover. Medan de flesta killar skulle spendera natten videospel och fylla sina ansikten med pizza, så tillbringade Sean, 20, och Justin, 16, natten om beats. Sean berättade för MTV News: "Jag och Justin har varit vänner under de senaste två åren. En dag ville han göra en låt med mig. Så han kom ner över Superbowl helgen.
"Vi slog ut ett par låtar och Eenie Meenie var definitivt den som var mest speciell."

Så ni vet den låten, shawty let's go, gjordes nog förmodligen då med, fast dom valde eenie meenie istället..

& för er som inte riktigt vet vilken shawty let's go är, det är denna :

tycker den verkar över bra & det roliga är att justin hjälper sean hur man ska sjunga vissa toner eller vad det är, haha så sött!

anna.

Av bieberfever♥ - 2 juni 2010 11:38

  

 

DET JUSTIN SNACKAR OM ÄR DETTA :

 

Justin Bieber planerar att ta över New York. Den 16-åriga popstjärnan kommer att utföra en gratis konsert för sina fans när han tar på scenen senare denna vecka. Den kanadensiska heartthrob är planerad att utföra den 4 juni som en del av "Today Show" Summer Concert Series. Justin kommer att genomföra en andra gång på fredag kväll som en del av en video som ska visas under Macy's 4 juli Fireworks Spectacular. Fans kommer att kunna få en plats för en fri konsert på Rockefeller Plaza om de har tur nog att få en biljett. Den "Today Show" hemsida förklarar att biljetterna kommer att ges ut först  till kvarn. Medan webbplats uppmuntrar fansen att komma med 6 på morgonen på fredag, dem största Bieber fansen är säkert  att campa utanför överr natten för den stora showen. Om fans är intresserade av att bli på filmade för Justin's fredag kväll prestanda, kommer de att göra lite forskning för att hitta platsen. Enligt DNAInfo.com är videon som sköt på en hemlig plats på Manhattan.

anna.

Av bieberfever♥ - 2 juni 2010 11:31

  


Vi har fått umgås med Justin Bieber tillräckligt många gånger för att räkna ut vad det skulle ta att vara hans perfekt flicka. Naturligtvis ville vi er att vara först att veta! Det är därför inne i denna heta fråga av Tiger Beat, har vi listat 5 måste-ha egenskaper som att vinna Justin uppmärksamhet! Med lite hjälp från Taylor Swift, Victoria Justice, Selena Gomez, Demi Lovato och Rihanna, vi tror att vi kan ge dig en ganska god uppfattning om hur man ska vara Justin perfekta tjejen!

Få ditt exemplar av Tiger Beat idag och se själv!


då får man ju springa & köpa ju   

BTW, rebecka kommer inte kunna upptadera så mycket nu på den senaste tiden, så ni får stå ut med mig så länge !   

anna.

Presentation

Följ bloggen med blogvin?

bloglovin

Bloggsvar.se

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Omröstning

Hur länge har du varit fan av Justin?
 Inte alls länge, någon vecka!
 Någon månad kanske.
 Snart ett år!
 Från första början (youtube).

Tidigare år

Kategorier

Letar du efter något inlägg?

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards